Головна » 2017 » Березень » 04

Чи показує IQ-тест рівень інтелекту

Субота08:20

Чи показує IQ-тест рівень інтелектуСто років тому народився британський вчений-психолог Ганс Юрген Айзенк, який створив тест IQ. Він народився в березні 1916 року в родині німецьких акторів німого кіно. В юності Айзенк захоплювався астрологією, а особливо складанням гороскопів.

Незабаром любов до псевдонаук згасла, і через кілька років Айзенк емігрував в Англію. Там молодий чоловік вступив на факультет психології. Айзенк став доктором соціології та філософії і зайнявся цілим рядом досліджень. Він, зокрема, займався вивченням психологічних відмінностей між представниками різних рас.

Через якийсь час Айзенк створив тест на IQ, який до цього часу є одним з найбільш популярних у світі.

Однак слід зазначити, що першим ідею створення інтелектуальних тестів озвучив не Айзенк, а англійський учений Френсіс Бекон. Згідно думки Бе ... Читати далі »

Огляд ноутбука Acer Predator 21 X: 8 кілограмів потужності та дві відеокарти

Субота08:17

Огляд ноутбука Acer Predator 21 X: 8 кілограмів потужності та дві відеокарти

Ігровий ноутбук Acer Predator 21 X уособлює в собі справжнього монстра потужності та продуктивності. 8-кілограмовий гігант отримав дві відеокарти та можливість розширення оперативної пам’яті до 64 ГБ.

Predator 21 X – це навіть не зовсім ноутбук, а справжній переносний ігровий центр. Його вага складає цілих 8 кг, а габарити корпусу - 56,8 х 31,4 х 8,3 см.

... Читати далі »