Кожен стикався з проблемою конвертації. Що це таке? Пересбереження вихідного файлу в іншому форматі. Прикладів безліч:

  • PSD PNG;
  • RAW-JPG;
  • PDF – DOC.

Про останній і поговоримо.

Будь-який студент знайомий з ситуацією, коли шуканий в інтернеті файл або реферат збережений у PDF-форматі. Працювати з ним одне задоволення. Куди комфортніше редагувати і правити в Word.

Тим більше просто скопіювати дані з одного документа, вставивши в інший, не вийде. Доведеться скористатися програмами-конвертерами або інтернет-сервісами.

Диск Google: як інструмент переводу з pdf в word

Усіма знайомий гугл драйв – це не тільки хмарне сховище, але і відмінний інструмент для конвертації пдф у ворд безкоштовно. Освоїти його досить просто. Щоб скористатися послугами диска, достатньо завантажити на нього PDF-файл.

Клікаєм правою кнопкою по «об’єкту», і вибираємо «відкрити за допомогою», після чого натискаємо на «converter to…».

Перед нами меню англійською. Не лякайтеся, тут все зрозуміло. Даний онлайн-конвертер практично завжди робить свою роботу. Бувають, звичайно, помилки, але вкрай рідко.

Що нам знадобиться?

  1. вибрати файл, завантажений на диск;
  2. (альтернатива) відкрити документ на ПК;
  3. виділити необхідний файл;
  4. вибрати кінцеве розширення (doc/docx);
  5. вибір шляху збереження документа
  6. кнопка конвертації.

Зверніть увагу! Якщо все пройшло успішно, новий файл з’явиться в папці. Працює такий спосіб з невеликими об’ємами даних. Якщо він перевищує 10-12 Мб, можуть виникати помилки.

Free PDF to Word Converter для конвертації в ворд

Даний конвертер теж не позбавлений переваг. Невелика програмка має мізерний, але необхідний функціонал, який потрібен для конвертації з пдф в ворд.

Відкриваємо програму, після чого прямуємо пунктами, вказаними на скріншоті.

  1. Вибираємо PDF-документ на ПК
  2. Вибираємо папку, в яку зберігається готовий DOC-файл
  3. Запускаємо конвертацію і чекаємо.

По досягненні 100% прогресу, можна сміливо відкривати файл у Word, здійснюючи будь-які маніпуляції.

Як pdf перевести в word за допомогою ABBYY PDF Transformer

Самий справжній професійний редактор PDF-файлів. Abbyy славиться не тільки для сканування документації, з подальшою обробкою. Ця компанія використовувала напрацювання та досвід, щоб зробити дійсно потужний конвертер.

Що може цей продукт? Як мінімум переробляти пдв у ворд. Більш того, ви можете спочатку переглянути вихідний файл, роблячи свої корективи і виправляючи помилки.

Також можна об’єднати декілька PDF-документів в один або об’єднувати безліч файлів з різними розширеннями в один величезний PDF.

 

Процес роботи з програмою дуже легкий. Для початку відкриваємо потрібний пдф-файл.

Потім натискаємо на пункт «конвертувати…» і знаходимо Word.

Слідуємо вказівок програми і очікуємо завершення процесу. Нічого складного.

Не забудьте попередньо прочитати вміст PDF-файлу, щоб виправити помилки, якщо такі є.

Go4convert — сервіс для конвертації з пдф в ворд

Даний інтернет-ресурс гарний практично всім. По-перше, на сайті можна конвертувати не тільки пдф у ворд онлайн з розпізнаванням тексту. Також доступні такі операції конвертації:

  • DOC-PDF;
  • PDF-RTF;
  • PDF-TXT;
  • DJVU-PDF і не тільки.

Сама процедура зводиться до банального набору дій. Для початку в шапці сайту вибираємо, що і куди ми хочемо конвертувати. Потім відкриваємо необхідний вихідний файл, який лежить на комп’ютері.

Натискаємо на запуск і чекаємо завершення операції.

Готовий файл зберігаємо на ПК і користуємося.

Важливо! Оскільки сервіс знаходиться у інтернеті, документи великого розміру будуть конвертуватися відчутно довго. При цьому можливі періодичні помилки і «вильоти», так що наберіться терпіння.

Вище описані найбільш популярні ресурси, які швидко і «безболісно» здійснять роботу, надавши вам готовий файл для подальшої роботи. Деякі вимагають реєстрації, зокрема Google.

З іншого боку, у багатьох є обліковий запис на цьому ресурсі, який є, за великим рахунком, допуском до безлічі сервісів пошукового гіганта. Крім конвертації, «Диск» здатний забезпечити ще ряд послуг, будь-то хмарне сховище, і не тільки.

Продукція ABBYY також не безкоштовна. Хоча, якщо ви професійно використовуєте цей пакет для роботи, і знаєте, що програма ще не раз знадобиться вам для інших маніпуляцій, можна і заплатити за ліцензійне ПЗ.

У крайньому випадку в інтернеті можна зустріти «ламані» версії продукту на торрент-трекерах. Вони активуються і не вимагають ліцензійних ключів. При цьому функціонал теж не страждає.

Сайти будуть корисні лише при стабільному інтернет-з’єднанні. В іншому випадку чекайте обривів з’єднання і звітів про помилку.